Συνεχίζεται το χαφιεδοσαφάρι της ΕΛΑΣ

Νέος γύρος δημοσίευσης φωτογραφιών στην ιστοσελίδα της ΕΛΑΣ με αφορμή αυτή τη φορά φερόμενους ως πρωταγωνιστές στα επεισόδια της 12ης Φεβρουαρίου. Δεν είναι τυπογραφικό λάθος, πριν από λίγα λεπτά, σήμερα Τρίτη 15/5 «ανέβηκαν» 16 νέες φωτογραφίες από «επεισόδια» προ τριμήνου που λήφθηκαν από κάμερες παρακολούθησης τραπεζών του κέντρου.

Σύμφωνα με τη στερεότυπη ανακοίνωση της Αστυνομίας, «οι φωτογραφίες δίνονται στη δημοσιότητα, στο πλαίσιο της προστασίας του κοινωνικού συνόλου και της ευχερέστερης πραγμάτωσης της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων». Στην πραγματικότητα, αναζητούνται πληροφοριοδότες και ανώνυμοι μάλιστα, καθώς το σημαντικό κομμάτι της ανακοίνωσης αναφέρει πως «οποιοσδήποτε πολίτης διαθέτει ή γνωρίζει πληροφορίες για τα πρόσωπα που λεηλάτησαν τα υποκαταστήματα και το κατάστημα και απεικονίζονται στις δεκαέξι (16) φωτογραφίες, ή γνωρίζει οτιδήποτε σε σχέση με τις έρευνες που διεξάγονται, μπορεί να επικοινωνεί με τα τηλέφωνα 210… ή στο e-mail: attica…. της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής».

Μετά το δημόσιο και αντισυνταγματικό διασυρμό των οροθετικών ιερόδουλων, σειρά στην ολοκληρωτική κοινωνία της κατάδοσης, σειρά στη διαπόμπευση έχουν πρόσωπα χωρίς εμφανή συμμετοχή σε επεισόδια, βανδαλισμούς ή κλοπές.

One thought on “Συνεχίζεται το χαφιεδοσαφάρι της ΕΛΑΣ

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: