Κόκκινη κάρτα από Βενιζέλο σε Γ. Παπακωνσταντίνου

«Φέρθηκες σκάρτα, εγώ σου τα’πα άλλη μια φορά σου βγάζω κόκκινη κάρτα»

 

Μπορεί ακόμα να μην έχουμε μάθει ακόμα επίσημα το ακριβές περιεχόμενο της αυθεντικής λίστας Λαγκάρντ αλλά το ΠΑΣΟΚ έβγαλε ήδη το πολιτικό του πόρισμα για τον πρώην τσάρο του υπουργείου Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου: Ένοχος σε όλα.

Από το γραφείο τύπου του ΠΑΣΟΚ ανακοινώθηκε ότι «είναι σαφές ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου δεν ανήκει πλέον στο ΠΑΣΟΚ» και πως από την έρευνα της εισαγγελίας προκύπτουν σαφείς ενδείξεις ότι υπήρξε αλλοίωση της λίστας, όσον αφορά συγγενικά πρόσωπα του πρώην Υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου.»

 

Σύμφωνα με το ίδιο το κόμμα του λοιπόν «Προκύπτει συνεπώς προφανές και τεράστιο ζήτημα ευθύνης του κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου, καθώς ήταν αυτός που χειρίστηκε το θέμα με τον χειρότερο δυνατό τρόπο και επιπλέον μετά από δυο χρόνια δήλωσε ότι έχασε το πρωτότυπο CD.»

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος βίαστηκε να απεταξάμην τον Παπακωνσταντίνου για να αποσιωπήσει τις δικές του μεγάλες ευθύνες για τη συγκάλυψη της λίστας και τη διατήρηση της στο συρτάρι για ένα χρόνια. Όπως υποστηρίζει: « Μετά τις εξελίξεις αυτές είναι εμφανές ότι όχι μόνο πέφτει στο κενό η επιχείρηση συκοφάντησης και στοχοποίησης του Ευάγγελου Βενιζέλου, αλλά και ότι οι εμπνευστές και κυρίως ο ΣΥΡΙΖΑ, οφείλουν να ζητήσουν συγγνώμη από το ΠΑΣΟΚ και τον Πρόεδρό του»!

Δηλαδή το γεγονός ότι το κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ επί αρχηγίας Παπανδρέου και προκάτοχος του Βενιζέλου στο υπουργείο Οικονομικών πιθανότητα μαγείρεψε τη λίστα την οποία στη συνέχεια ο ίδιος ο Βενιζέλος με τη σειρά του έκρυψε αποτελεί δικαίωση για το σημερινό ΠΑΣΟΚ;;;;

Οι άνθρωποι που έβαλαν την Ελλάδα στο Μνημόνιο οι υπεύθυνοι για την απόλυτη εξαθλίωση των εργαζομένων αποδεικνύεται ότι παραποίησαν στοιχεία και η σημερινή ηγεσία του ΠΑΣΟΚ πιστεύει ότι δεν τρέχει τίποτα. Αν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ είχαν λίγη τσίπα πάνω τους θα όφειλαν να παραιτηθούν από το αξίωμα ώστε να μην μπαίνει η ασυλία στο δρόμο της δικαστικής έρευνας και να κηρύξουν την αυτοδιάλυση αυτού του διεφθαρμένου και αντιδραστικού μορφώματος.

 

Απάντηση