Κοινωνική ασυμφωνία το κόμμα της Κατσέλη

 Κοροϊδεύουν τον κόσμο οι μέχρι χθες κολλητοί του Γιώργου Παπανδρέου. Η σύζυγος του «κάτσε καλά Γεράσιμε»  Νόρα Κατσέλη ανακοίνωσε ότι το κόμμα της προσφέρει μια εναλλακτική σε αυτούς που δεν είναι ούτε υπερ του ναι, ούτε υπερ του όχι.  Πάντως και Καστανίδης και Νόρα ψηφίσαν, υπηρέτησαν, υπερασπίστηκαν και εφάρμοσαν τα πρώτα μνημόνια και διαφώνησαν μόνο με το πρόσφατο.   Το νεοσύστατο κόμμα έχει να αντιμετωπίσει μεγάλο ανταγωνισμό στο στρατόπεδο του ναι μεν αλλά: ΔΗΜΑΡ, Οικολόγοι, Πειρατές, ΛΑΟΣ (τελευταία) κ.α.

Οι κ.κ. Κατσέλη και Καστανίδης ισχυρίστηκαν ότι η «Κοινωνική Συμφωνία» θα υπηρετήσει μια προοδευτική πολιτική πρόταση που θα θέσει «στο επίκεντρο της την προστασία του εθνικού και δημοσίου συμφέροντος, που θα προάγει την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, τη δημιουργία θέσεων εργασίας, την κοινωνική δικαιοσύνη, την κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη», μια πρόταση «εθνικής αξιοπρέπειας» όπως αναφέρεται και στη γραπτή ανακοίνωση.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν μεταξύ άλλων οι διαγραμμένοι από το ΠΑΣΟΚ βουλευτές Μαρία Κυριακοπούλου, Κυριακή Τεκτονίδου, Λάμπρος Μίχος, Γιώργος Κασσάρας και Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος.

«Τι έχουν να πουν οι αρχιτέκτονες του «λεφτά υπάρχουν» και του δημοψηφίσματος; Αντιπαρέρχομαι όλα αυτά γιατί πραγματικά προκαλούν τη νοημοσύνη μου» σχολίασε το νέο κόμμα των Κατσέλη-Καστανίδη ο πραιτωριανός του Ε. Βενιζέλου Πάρις Κουκουλόπουλος στο Real FM. Τόνισε δε ότι η ανάδειξη του Ευ. Βενιζέλου ως υποψήφιος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ έγινε με άψογες κομματικές διαδικασίες και  σοφά!

 

Απάντηση