«Η δόση θα αργήσει πολύ»: και κερατάς και δαρμένος ο Σαμαράς

Βόλφγκανγκ Σόιμπλε: «Θα καθυστερήσει σημαντικά η εκταμίευση της δόσης για την Ελλάδα»

«You must suffer and cry for a longer time» που λέει και το τραγούδι. Οι Έλληνες δεν έχουν πονέσει και υποφέρει αρκετά και όπως χαρακτηριστικά δηλώνει ο γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε  «Φοβάμαι ότι θα είναι πολύ νωρίς για να λάβουμε απόφαση για την Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα», όπως μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters. Ο ίδιος επεσήμανε ότι η ισχνή παγκόσμια οικονομία πνίγει την δυνατότητα επίλυσης της κρίσης της Ευρωζώνης.

Σήμερα Πέμπτη γερμανικά δημοσιεύματα ανέφεραν πως ακόμη και μετά την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου αλλά και την επικείμενη έγκριση του προϋπολογισμού, η Ελλάδα δεν θα μπορεί να περιμένει την άμεση εκταμίευση της επόμενης δόσης.

Δεν φτάνει που η ελληνική ψήφισε με απώλειες τα μέτρα αλλά τώρα καλείται να αποδείξει στους ευρωπαίους ότι είναι σε θέση να τα εφαρμόσει! Στη συνέχεια οι Ευρωπαίοι μπορεί να ανακαλύψουν ότι τα μέτρα πρέπει να έχουν και αποτέλεσμα στους οικονομικούς δείκτες κάτι που μπορεί να παγώσει την επόμενη δόση για πολύ καιρό….

Και κερατάδες και δαρμένοι στην κυβέρνηση, διαψεύδοντας όλα τα ψέμματα ότι «μένουμε στο ευρώ, μένουμε στην ευρώπη, γλυτώσαμε την χρεοκοπία» με την υπερψήφιση του κοινωνικού οδοστρωτήρα!

Απάντηση