Ζητείται αρθρογράφος, να ανεβάζει 100 κείμενα την ημέρα, μισθός 100 ευρώ το μήνα!

Τη συλλεκτική αγγελία που δεν είναι φάρσα εντόπισε η φίλη Ελένη Μιχαλοπούλου στο facebook (δικό της και το σχόλιο με μπλε γράμματα) Δείχνει πόσο εξευτελισμένη είναι στην εποχή μας η ηλεκτρονική δημοσιογραφία αλλά και η ίδια η εργασία. Οι εργοδότες απαιτούν από τον «αρθρογράφο» να ανεβάζει-αντιγράφει καθημερινά 100 άρθρα από άλλες ιστοσελίδες στη σελίδα της επιχείρησης με τη μέθοδο του copy+paste (αντιγραφή και επικόλληση κειμένου).   Επιπλέον απαιτεί από το σκλάβο-κομπιουτερά να ανεβάζει 40 φωτογραφίες καθημερινά στο facebook.   Η πικρή αλήθεια είναι ότι το 90% του περιεχομένου στο διαδίκτυο αποτελεί προιόν copy+paste, αντιγραφή δηλαδή της εργασίας άλλων ανθρώπων, χωρίς καν να αλλάξει η φωτογραφία, ο τίτλος ή έστω ένα κόμμα από το αρχικό κείμενο.

 

«Ζητείται μόνιμως αρθρογράφος» 

 

Για όσους αρθρογράφους δεν ξέρουν τι θα πει αρθρογράφος ορίστε μια μικρή αγγελία που ανοίγει τα μάτια. Μόλις τη βρήκα στη Χρυσή Ευκαιρία. 100 ευρώ 3.000 copy paste – η κριτική σκέψη είναι προαιρετική και άρα δεν αμείβεται. Συλλεκτική η αγγελία


«ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ για 100 περίπου copy paste άρθρα γενικού περιεχομένου καθημερινά, Τα οποία θα γίνονται copy paste από πηγές που θα δοθούν αλλά δεν θα είναι εξαναγκαστικές, σημασία έχει η κριτική σκέψη του αρθογράφου να επιλέγει άρθρα τα οποία θα είναι αποδοτικά (ο αρθρογράφος δεν χρειάζεται να είναι όλη μέρα στο pc αλλά θα μπορεί μέσω μιας εφαρμογής που διαθέτουμε να προγραμματίζει τα άρθρα του να ανεβαίνουν οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας). π.χ. θα μπορεί να ανεβάζει άρθρα τις πρωινές ώρες και να τα ρυθμίζει να ανεβαίνουν τις μεσημεριανές ώρες, επίσης, ο αρθρογράφος θα πρέπει να έχει καλές γνώσεις facebook, διότι θέλουμε να ανεβαίνουν γύρω στις 35 – 40 φωτογραφίες γενικού περιεχομένου αλλά και αθλητικού (κυρίως ολυμπιακού) στην σελίδα μας στο facebook, ώστε να ενημερώνεται το κοινό της, επικοινωνήστε κατά προτίμηση μέσω mail, μηνιαίως, τιμή 100€, συζητήσιμη»

 

ergazomenoi

 

 

 

 

 

Διαβάστε για την παρέμβαση σε ειδησεογραφικά sites που ξεκίνησε η καμπάνια της Συνέλευσης εργαζομένων/ανέργων/φοιτητών στα ΜΜΕ για την οργάνωση και ενημέρωση των εργαζομένων στα sites.

Απάντηση